onsdag 4. juni 2008

Jeg har blitt tagget!

Hei på dere! For et flott sommervær vi har om dagen!!! Det medfører nok at jeg heller er ute og nyter været så lenge vi har det slik, enn å sitte inne foran dataen... Jeg vil jo prøve å stikke innom dere av og til, og sende en kommentar eller ti... Selv om det er strålende vær ute er det jo koselig å bli inspirert!Syrin i hagen til Mannen. Noen fler enn meg som har erfart at den lilla blomstrer lenger enn den hvite?Jeg har fått et par utfordringer i det siste. Her er en av dem, som jeg fikk av Albertine med den flotte og inspirerende bloggen Albertines Verden. Den andre kommer om litt:0)

Her er reglene:
Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du den vidre til 6 andre personer og fører opp navnet deres.Så legger du igjen en beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg.La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar.1. Hva gjorde du for ti år siden?Jeg var alenemor som bodde i drømmehuset mitt og kjørte drosje og jobbet som bartender i helgene.

2. Hva er 5 ting på gjøre-lista di i dag?


Jobbe, sole meg, grille, slappe av og se film.

3. Snacks jeg liker.
Agurk, gulrot og dip. After Eight. Plomme i Madeira. Anthon Bergs påskeegg. Potetgull. Stort sett det meste, med andre ord...
4. Ting jeg gjerne ville gjøre dersom jeg var milliardær:Jeg ville kjøpt meg en gård og bygge en flott stall, og drive med mye av det jeg er utdannet til i dag, og bygge et svømmebasseng for hester og hunder (aquaterapi). Gården ville jeg selvsagt ha innredet i fransk og skandinavisk landstil...

Oprette et fond for å sikre fremtiden til min datter.

Jeg ville donert en sum til Dyrebeskyttelsen.

Jeg ville reist mye med familien min. Spesielt til Frankrike...

Antagelig ville jeg gått amok på å shoppe på interiørbaserte
internettbutikker rundt om...


5. Steder jeg har bodd

Oslo, Nord-Norge, Tønsberg, Åsgårdstrand og StokkeEdvard Munchs hus i Åsgårdstrand


6. Disse folkene vil jeg vite mer om:


Gjertrud (Living White)


Hulda

Thalia

Lisbeth

Anna (Annas hus på landet)

Anniche


Det er selvsagt frivillig å svare på denne utfordringen, og jeg er klar over at noen av dere kanskje har blitt utfordret tidligere. Men min "bekjentskapskrets" er foreløpig noe begrenset, derfor tar jeg likevel chansen på å tagge dere.


Ønsker alle en strålende dag!

5 kommentarer:

Living White sa...

Nuhhh har jeg svart:)

lillemor sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min:)
Nydelig og inspirerende blogg du har.Hentet meg et par tips til gangen min nå, som nok er enda mindre enn din.Den står der helt naken og trist for jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre med den.. men kan hende jeg får til noe nå da:) Ha en strålende helg!:)
Hilsen Eivor

Hulda sa...

Takk for den! Skal se om jeg kan få svart på den etterhvert. :) Så nydelig syren du har tatt bilde av.

Hørtes flott ut med seteren du fortalte om. Hytta vår er det morfaren min som har bygd. Den er unik. :)

Kerstin sa...

Så koselig å vite litt mer om deg.=)

Ønsker deg en kjempefin helg.
Klem Kerstin

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Tusen takk for utfordringen,skal se om jeg får tatt den før eller siden. Er litt treig med de utfordringer uff!! jaja alle overlever vel om jeg en gang i blant "misser" på en eller to ;o)))
Nå ligger der oppskrift på rabarbrasaft inne hos meg!
Sommerklem