fredag 20. juni 2008

Helg igjen!

...Hvertfall ganske snart:0), og vi er allerede godt over halvveis i juni. Denne måneden er så travel, faktisk så travel at jeg ikke rekker å feire bursdagen min noe særlig. Men en kakebit hos min kjære mor skal jeg nok få til.
Som noen kanskje har lagt merke til, har jeg byttet ut min kjære Charmy i headingen med et nydelig baderomsbilde. Det er rett og slett av den grunn at jeg ønsker å la denne bloggen gå mest mot interiør, puslerier og dekor, mens jeg har valgt å starte en egen hundeblogg, hvor jeg kommer til å fortelle om arbeidet mitt som hundemassør, adferdstrener, rasebeskrivninger, kurs, historier fra klinikken etc. Hundebloggen finner du her.
Jeg holder på å ta noen fler bilder fra hjemmet mitt som jeg skal legge ut etterhvert, og så syntes jeg det er hyggelig å bruke noe av fritiden min til å kikke litt rundt på kjente og ukjente bloggere...

Skal nå sette meg litt ut med en kopp te og dette bladet, som er spekket med nydelig og inspirerende stoff:

Ønsker dere alle en fortreffelig nydelig helg !

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Så vakre bilder du viser:=)

Ja dette bladet kunne ikke jeg i fra i går heller, herlige bilder.
Har klart å få bli hjemme fra fotball cupen i helgen. Så jeg og mine to store barn skal "passe" hunder og katt og alle fiskene til Niklas:=)

Jippi!! Jeg skal tenne lys , lese blader og hekle og bare kose meg:)
Klem

Meggie sa...

Fristebilder:)


Men jeg har åsså fine blomster såh, som en fireåring ville sagt. Jeg har rosa peoner på bordet og NÅ skal jeg inn på kontoret til Mr Høy Og Mørk og se om det ikke er mulig å finne kabelen til kameraet, så kan jeg kanskje legge ut noen festlige bilder jeg også

Ha kjempegod helg.

(jeg vil også ha kake!)


-Meggie

BO sa...

Dette bladet må eg ha! For ein allè!!! Fantastisk!

Meggie sa...

Bare innom for å si at jeg _selvsagt_ har alliert meg med Mannen:) Nådestøtet skal selvsagt være når vi får verdens roligste lille nurk og kommer på besøk for å legge bylten i armene dine og bylten bare gir fra seg et tilfreds sukk;)! Da skal det godt gjøres å ikke bli fristet.
(jeg må selvsagt ha kjøpt meg noe voldsomt Hold-in-utstyr så jeg ser utrolig slank og velformet ut så alle bulkene ikke skremmer vettet av deg;))


Crazy Helgehilsen fra person som må ha seg unnskyld da faktisk er blitt skrullete av å vente på Huset og dermed bedriver merkverdige skriverier:)