lørdag 10. mai 2008

...Skal, skal ikke...

Jeg er i tenkeboksen for tiden. "Hele livet" har jeg hatt hund. Mine foreldre har også hatt flere hunder. Jeg har også hatt flere katter. Dvs min datter og jeg. Men jeg har alltid sett meg selv som mer hundemenneske enn kattemenneske. Og hund skal jeg jo ha igjen. Men så traff jeg denne jenta:
Jeg hadde tenkt meg en liten hundepause i sommer, og kanskje litt til. Og hadde hvertfall ikke tenkt meg noen ny katt. Men er hun ikke søøøt???!!...Og vil jeg klare å stå imot noe så nydelig?? For ikke å snakke om "presset" fra min kjære datter, og min gode venn og eks, kattemors eier... For hun er jo virkelig vakker...og sin mor opp av dage:


Og hvis det da er noen andre som også fikk lyst på en liten kattunge, finnes det to til fra samme kull, nemlig disse:Er vi ikke skjønne, da?2 kommentarer:

Lene sa...

Næmen, helledussan da.... Sååå skjønn hun var..!!

Jeg er egentlig ikke noe kattemennesker, men likevel... Lote meg sjarmere i senk en gang. ei venninde kom på døra med et lite vidunder som skulle avlives, og jeg kunne ikke si nei.

Min sønn syntes hun lignet på Alf, husker du det hårete romvesenet. Hehe, ja, hun lignet i fargen, da. Men, iallefall... Min sønn døpte henne Alf - så vi hadde ei hokatte som hette det ;) Ble jo kjeeempeglad i henne. Så en dag forsvant hun.. Var borte leeenge, inntil naboen kom og ringte på døra. Alf hadde kommet seg inn i kjelleren hans, og der hadde hun fått i seg rottegift, og var desverre død... Jeg gråt og jeg gråt over lille, skjønne Alf... Jeg, som som sagt ikke i utgangspunktet er noe kattemenneske.

Men vet neimen ikke om jeg hadde klart å stå i mot denne skjønne lille frøkna heller, jeg... :)

Ha en strålende pinsehelg, Tyra :)

God klem fra Drammen :)

Oernulf1 sa...

Heisann!
Klart du skal ha deg en liten kattepus! Den som ligner mamma'n snakker jo ikke om annet enn å bo hos deg...;-)

Og som du skjønner: Nå har også jeg blitt blogger!

Klem fra Ørnulf :-)