mandag 12. mai 2008

3 små vårtegn...Blomstrende trær...


Tur på stranden uten å fryse lukt ihjel...

Hjerter i s(tr)anden...
Denne stenen lå bare der, og jeg måtte selvsagt bare ta et bilde...

Ehh...4...kjenne på vannet...


11 kommentarer:

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så koselig å få besøk av deg på bloggen min! Jeg vil gjerne legge til deg blant mine bloggvenner også :-)

Jeg synes det er veldig artig at det er flere dyrevenner her inne i bloggverdenen! Å jobbe som atferdsterapeut for hund høres veldig spennende ut... Selv har jeg vært en dyrevenn siden jeg ble født, tror jeg. Hester og hunder er favorittene, men jeg er glad i alle dyr (med ben, vel og merke!) Er nok dessverre ikke glad i slanger og reptiler, selv om jeg skjønner at noen liker dem også :-)

Morsomt å høre at du har hatt fjordhest! Hingsteutstillingen i Nordfjordeid kan anbefales for alle, uansett hva slags hesterase de holder på med til daglig... Skal legge ut masse bilder på bloggen min bare vi blir ferdige med våronna her på gården. Litt travelt for øyeblikket :-)

Håper du har hatt det fint i pinsen og at kvelden blir flott!
Hilsen Britt :-)

Moderncountry sa...

Jeg smelter helt av de vakre pusene under her!!! :)) Jeg er bare saaaa glad i katter og hadde aldri klart og si nei til et sa vakkert lite troll :) Koselig at du tok deg en titt og i tillegg la igjen en liten hilsen.

Klem Aina

christinasinteriør sa...

Hei! Så koselig blogg!
Jeg sender deg gjerne jeg ja!
Bare send meg mail du hvis du ønsker det!

line sa...

Hei

Så at du hadde vært innom bloggen min og lagt igjen en hyggelig melding, og da måtte jeg jo se hvem du var. Vi har nok litt forskjellige "områder" vi er gode på, men det er jo det som er så fint når man bologger - man kan se og lære av andre. Ha en fortsatt fin dag.
Line (linhobbyverden.blogspot.com)

Landliv sa...

Omtrent slik så jeg også ut da jeg forsøkte vanntemperaturen i går!!! :fnise:

Lene sa...

Hei på deg i natten :)

Såå deilig vårstemning. Jeg samler på så mange av dem som mulig, jeg og. Og nå har det jammen meg også blitt sommertegn! Jatakk, jatakk, sier nå jeg :)

Og så har jeg en liten utfordring til deg - og trenger hjelp. Har en liten meningsmåling på bloggen min i forbindelse med dagens innlegg. Blir glad om du har tid og lyst å ta deg en tur :)

Ha ei god natt, Cathrine :)

Klem fra Lene :)

borghild sa...

Så herlige bilder, og kan absolutt ikke forstå alle disse som har prøvd ut badetemperaturen allerede!;-) Det skal iallfall MYE mer varme til før jeg pingler meg uti, ikke mye tøff der nei!!;-)
Ha en fin uke! Klem B:-)

Gårdsromantik sa...

Men ni har verkligen ett vackert språk så målande!

Tillhenger och lukt - kan inte bli tydligare och bättre!

Så vackra bilder du visar! Längtar så till man kan gå ut i shorts och linne utan att frysa - snart är vi där!

Kram Maud

Helen sa...

Hei Cathrine!

Takk for den hyggelige hilsningen i gjesteboken min og for at du har laget lenke til hagen min i bloggen din. Hvordan ble det med den nydelige kattungen? Jeg har vokst opp med katt i huset, og koser meg veldig sammen med pus i hagen min.
Hilsen Helen

Anonym sa...

hei:) Så flott blogg! for ikke å snakke om hund og kattunge.. skjønner godt du har lyst på den ja..Det er bare å "stjele" bilder fra bloggen vår:) hilsen oss på Fryd for øyet

Donna D sa...

hei hei

Så fin blogg du har! Her kommer jeg innom igjen.Gangen din ble kjempefin, synes du ikke trenger male nøkkelskapetm,det er vakkert som det er . Men hvis du ikke har noe brunt ellers så kan det være det blir finest i hvitt.

Hos meg er det blanding i hvitt og brunt, og jeg har beholdt skapet mitt i brunt. Mitt også er fra PH.

Ha ei fin uke:)