søndag 4. mai 2008

"Får jeg tak i det så er det mitt;0)"

Min kjære hund Charmy som døde i påsken, bare tre år gammel. Hun hadde alltid en liten rampestrek eller to på gang...
Bildet er tatt av Ørnulf Thyberg.

7 kommentarer:

Liv Hilde sa...

Hei ! Jeg " fant " bloggen din via Thelia og må bare si at var så trist å lese om hunden din. Orker ikke å tenke på når vi kan miste vår Amanda, hun er bare 5 mnd gammel og er vår store hjerteknuser.

Lene sa...

Her begynte det med latter hos meg - for noe skjønne og morsomme bilder av hunden din... Men så leit å lese at du hadde mistet han. Kan vel bare tenke meg han er et savn, ja. Fine minner i flotte bilder :)

Og så såå masse flott du har lagt ut her i det siste. Smykket fra Albertine var bare kjempefint og en god ide :)

Her i huset er vi veldig glad i å farte langs veiene. Vi kjører den veien nesa peker, og akkurat nå fristet Sandefjord og Milde Himmel - med full lommebok :)

Håper helgen din har vært bra. Her har vi storkosa oss i solskinnet :)

Klem fra Drammen :)

LISBETH---<-@ sa...

Sånn et flott bilde av en nydelig hund.Å miste hunden sin er ingen kjekk opplevelse nei, begynner å kjenne på følelesen... hunden min er nå 12 år og det er vel en anseelig alder for tervuren. Han er frisk og tidig, spiser, leker og løper rundt, men ser dårlig så jeg vet ikke helt...men så lenge han ikke lider velger jeg å skyve triste tanker bort.
Fra hund til peon. Stativene kjøpte jeg hos Oasen Hageland, men noen år siden nå. Merket er Peacock Plant Support.
Håper noen forhandler saker fra dem, for de har virkelig mye praktisk.
Klem

Liv Hilde sa...

Det må bare være en fryktelig opplevelse å være en del av en sånn hendelse. Du får ta tiden til hjelp for å bearbeide savnet. mvh Liv Hilde

Hulda sa...

Så trist å lese om hunden din. Var den syk, siden den døde så ung? Vi mista en hund i fjor høst, hun var 14 år gammel. En bichon frise. Vi har ei tispe til som er tre år. Håper virkelig du kjøper deg ny hund, det hjelper når du har mista en.

Hulda sa...

Skjønner at du kan syns det er for tidlig å få ny hund. Maja, som vi mista, hadde vi fra jeg var 17 år. Utrolig trist å miste henne. Mamma og søsteren min kjøpte ny hund, samme rase like etterpå. En uke etter fikk de den nye hunden. Det var tidlig, men vi måtte slå til da, for det var en oppdretter i samme by som hadde kull akkurat da.

Thalias- sjelerom og Atelier-Thalia sa...

Hei igjen... Måtte ta meg tid til en liten bloggrunde for og ønske deg GOD PINSE:) Håper du får kost deg masse!