fredag 25. april 2008

Det er helt utrolig....


...men nå er det allerede fredag! Denne uken har jeg hatt min første ferieuke for i år. Det har virkelig vært helt skjønt! Jeg ser rundt omkring på bloggene at dere har vært så flinke å gjøre i stand ute på veranda og terasse. Jeg har hvertfall fått begynt med å skrubbe ren verandaen. Den hadde ikke sett børste og såpe på uendelige tider, så den var mer grønn enn trefarget..
Det ble bra til slutt, etter x antall skrubb og spray med husvask, deretter spyling av det hele.
Jeg malte huset i fjor, men det var så dårlig med finvær at jeg glatt hoppet over vinduer, karmer og dører. Så det var det jeg tenkte å gjøre i dag. Men hva ser jeg når jeg våkner? Jo, det REGNER!
Men da fikk jeg jo en liten unnskyldning til å sette meg ned og planlegge blomsterbedene. Jeg bor i en sidebygning fra midten av 1800-tallet, en ordentlig sjarmerende, skjev bygning, men hagen er desverre rensket for planter. Så jeg har begynt å lage til et par bed. Blir nok bra om jeg bare blir ferdig...Jeg må teste litt ut hva som vil vokse og leve hos meg, for jeg har sterk sol eller sterk vind som står rett på huset...

Endelig fant jeg denne, den er nesten maken til den flotte krukken til Lisbeth http://lisbethsinlilleverden.com/
Jeg fant den hos Lise fra bloggen livet på furutorp. Må jo bare ha et par slike jeg kan sette opp på kjøkkenhyllene mine (som jeg ikke har rukket å male ennå.)
Begge disse bloggene er virkelig verdt et besøk, altså.
Jeg måtte en liten tur innom byen, og hvem hadde et lite show der i dag? Det skal jeg fortelle mer om i morgen, når jeg har fått lastet inn bildene jeg tok...
Ha det så fint!

3 kommentarer:

Albertines verden sa...

Heisan! Nå har jeg nettopp trukket vinneren av mitt jubileum, og navnet på lappen var ditt. Send meg din adresse på: ann-helen@albertinesverden.no så skal jeg sende deg gaven så fort som mulig. Ha en fin helg!

Anna sa...

Hej Tyra och välkommen till bloggarnas värld!

Ska bli jättekul att följa din blogg - det ser jag fram emot:)

Självklart får du låna bilder från mig ang gamla skrifter/dokument!

Ha det en trevlig kväll!
kram
:)Anna

Lene sa...

Hei, tyra - og tusen takk for kjempekoselig mail :)Klart du er velkommen på nybloggen min. Jeg ønsker ikke å stenge noen ute, men trives godt i et litt mindre miljø hvor jeg vet hvem som har mulighet til å titte innom.

Spennende å bli kjent med deg og :) Er litt travel for tiden, så noe bloggtørke - men kommer ganske så snart sterkere tilbake.

Jeg sender deg en mail med invitasjon til bloggen min. Du kan gjerne linke meg fra siden sin, men det er viktig at du skriver inn adressen manuelt, og ikke kopierer det som står i mailen du får.

Ha ei god natt, Tyra - så titter jeg innom deg igjen om ikke så altfor lenge.

Lene :)