fredag 3. april 2009

Med ønske om en god helg!

Her ligger snøen ennå, men mye er gjort de siste dagene. Jeg har ordentlig vårfølelse om dagen, og har kost meg med å male hjemme. Nu er det blitt hvitt!!!
Jeg skal oppdatere med bilder bare jeg får dandert ferdig...


Er man blitt datafreak, eller aller helst bloggfreak, når man kommer hjem fra nattevakt, og skal sitte og slappe av for å roe ned litt foran dataen. I det jeg åpner laptoppen, finner jeg en lapp over hele skjermen hvor Mannen har skrevet med store bokstaver "GÅ OG LEGG DEG!!!!" For han har vel litt rett, "skal bare" blir ofte til en time eller to...;0))Her har Leica blitt 19 uker, og vi er ute og leker i snøen. Hun er så skjønn, men lider desverre av dobbeltsidig patella luksasjon, hvilket betyr at hun har løse kneskåler på begge bakbena. Det er en tilstand som må opereres, og siden hun har en sterk grad av dette,(3/4) vil hun nok desverre ikke rekke å bli så gammel. Men foreløpig er hun frisk og rask og lever uten særlige smerter. Så vi koser oss med henne så mye vi kan...


Ha en strålende helg, alle!!!


Foto Oernulf Thyberg6 kommentarer:

Kerstin sa...

Ååå så leit å lese om voffsen da..men hvis man opererer blir det ikke bra???
hun er jo så skjønn...alle valper er herlige syns jeg...
Kos dere masse med henne ...man vet aldri hvor lenge man får beholde de..
herlig skrevet av mannen din da...han kjenner deg godt;O=)

Nyt helgen Klemmer Kerstin

Prinsessa sa...

Jeg vil få ønske deg en helt fantastisk palmelørdag.
Varme vår klemmer fra Elin:O)

Maria sa...

Så flott blogg du har. Utrolig fine bilder. Kan jeg legge deg til i bloggelista mi? ;)
Klem Maria fra idekroken

Prinsessa sa...

Takk min kjære Tyra:O)

Må flire litt for jeg har akkurat vært hos vår elskede Tyra som om litt skal bli vår til odel og eie. Hun er stor, lys, svart og hvit man og værdens snilleste øyne. For ti minutter siden stod hun med mulen ned i jakke lommen min for å sjekke ut om mamma hadde med noe godt men det eneste hun fant var en pakke med 20 prince mild og den spytta hun rett ut ( takk og pris for det)
Ha en nydelig dag. Nå skal ridebuksa av og jeg skal danse inn i dusjen:O)

Living White sa...

TUSEN TUSEN takk, jeg har vært sååå glad i dag, å det bare for å bli kalt inn på intervju. Det er en seier i og for seg, så jeg får bare være fornøyd uansett hva som skjer.

-Mia- sa...

Ha en fin fin påske, og nyt våren! :-) Klem-Mia