torsdag 9. april 2009

Stylist Eva Lindh

...er en av Sveriges mest kjente stylister. Hennes image er landlig og vakkert, chic og klassisk.

Hun er nok mest kjent blant svenske Lantlivs lesere, der hun stadig er ansvarlig for de lekreste miljøer og motereportasjer...
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Sjekk ut hennes fantastiske bilder og nyt:Hennes side finner du her.


Ei annen som også lager fantastiske miljøer er jenta bak denne franske bloggen..

Selv om du ikke skulle forstå så mye fransk, taler de vakre bildene for seg selv.Dette bladet er mitt påskeegg til meg selv. Det fikk ikke plass inni egget, men det gjør da ikke noe... Jeg gleder meg til å lese det påskeaften...


Etter påske skal jeg avsløre hva Lunehjem.no og meg selv gir en av dere bloggere der ute
i premie i konkurransen jeg starter siste uke i april...
Da gjenstår det bare for meg å si GOD PÅSKE til dere alle skjønne der ute med disse bildene fra Martha Stewart:
7 kommentarer:

Kerstin sa...

Her var det litt av et påske egg til oss som kikker innom deg... Så mange herlige bilder..Flotte blogger du reklamerer for..


Ønsker deg en fin påske helg O=)
Klem Kerstin

Living White sa...

Tusen takk for det, nå er jeg altså ett år klokere! :)

Ja den lille gaven var gjort med kjærlighet og omhu, alle de små små detaljene, ble superglad

MarnyAlice sa...

hei :) kjempefin blogg du har, vart so inspirert av alle dei fine bildene. la deg til i blogglista mi eg, håper det er ok... :)

lurte på den kvite hylla du har over skrivebordet på hobbyrommet ditt..den med bøker og tre rom nederst...er den frå lunehjem?? har lett, men finn den ikkje. likte den veldig godt u see :)

håpe du har ein herleg vår der du er :)

Vårklem :)

Prinsesse Elin sa...

God moring sunshine
Konkurranse...jeg er med:O) Får håpe vinnerlykken er med meg men jeg har ikke de store forhåpningene for dama er ikke så flink på å vinne. Vinner som regel twist på sånne loddbuer der skolekorpset står for trekningene jeg. Men jeg er veldig glad i twist så det er greit det også.
Ha en nydelig fredag. Nå skal jeg snart på jobb. Tidligvakt...ikke feil å slutte på jobb kl. 14.30 på en fredag. HURRA:o)

Birgitte sa...

Hej,
Og tak for din søde hilsen på min blog. ;o) Sikke skøn blog du har og sikker nogle skønne billeder. Jeg håber det er ok, at jeg linker til dig. ;o)
Ha´en rigtig fin helg
Kram Birgitte

MarnyAlice sa...

hei igjen :) ka ville prisen på den hylla vert då?? du kan jo sjekke om den fortsatt fins viss det ikkje er for mykje styr :)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務