fredag 17. april 2009

Konkurranse med premie fra Lunehjem.no:0))

Denne puten kan bli din!!

Utrolig tøff pute i vasket lin med påtrykket Vantorre. Innerpute i dun følger med. Passer like fint i en seng som i en slagbenk eller i sofaen. Mål: 50 x 70 cm.

I forbindelse med at bloggen min fyller et år 28. april, har jeg bestemt meg for å feire det med en konkurranse. Lunehjem.no har vært med og sponset denne flotte puten som altså kan bli din.

Konkurransereglene er som følger:

1. Gå inn på Lunehjem.no og merk deg den varen du syntes er aller finest blant alle kategorier.

2. Legg igjen kommentar under dette innlegget med hvilken vare du likte aller best, samt navn og link til din blogg. En kommentar gir et "lodd". Linker du til denne konkurransen på din egen blogg, gir det deg et ekstra "lodd". Skriv i kommentaren her om du linker.
Selv om du ikke har blogg, kan du være med i denne konkurransen. Bare legg igjen navn og mailadresse, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

3. Konkurransen er åpen frem til torsdag 30. april kl 00.00

4.Trekningen skjer fredag 1. mai 2009.


Lykke til!!Jeg tenkte også det var på tide med noen flere bilder fra hjemmet mitt. Etter maling av lister, tak og bjelker, ble det jo også en liten ommøblering.Her er et bilde tatt fra spisestua mot det lille kontoret mitt. Bordet er fra Lunehjem. Slik så det ut før:

Inne på "kontoret" mitt:

Jeg har hengt hestetegningene mine over skrivebordet, som jeg tror kommer til å bli gråsort, og favvolampen står selvsagt her....(Jeg fjernet dataskjermen for syns skyld;0))

Glasskapet fra Ikea har fått nytt håndtak. Bak forhenget (som er et laken fra min farmors "brudekiste" og ikke er ferdigsydd enda) oppbevarer jeg alle stygge ringpermer, papirer, kursmateriell etc.


Her står et av mine fuglebur sammen med et bilde av min kjære farmor som baby, og et lys pyntet med et lite kors og et bilde jeg selv har printet ut.

Tavlen kommer også fra Lunehjem. Her står den gode pannekakeoppskriften fra mams.

En vårlig krokus hjalp på stemningen når det plutselig kom snø igjen, men den ble heldigvis fort borte!


Fra kjøkkenåpningen og inn på soverommet, som er det eneste rommet i huset med "normal" høyde under taket ...

Her har pusen Perdie sin favvoplass. Hun er sjefen på gården.Skrivebordet er egentlig et kjøkkenbord som har stått på mine besteforeldres kjøkken, og har en skuff jeg selv har vært med å dekorere innvendig som lita jente. Der lå nemlig alle fettfargene jeg brukte når jeg skulle tegne, og jeg var ganske flink til å tegne også inne i skuffen...Hestemaleriet i vinduet har min datter laget til meg.

To små hjerter av "hjerter i luften" står i soveromsvinduene.


Putene er egentlig "juleputer" jeg og mamsen sydde til jul for to år siden, men jeg syntes de er så fine at jeg må ha de fremme året rundt..


Jeg har to slike pyntelaken etter min farmor. "J" står for etternavnet vårt. (Ser jeg burde ha stryket det, men pytt pytt.)

Helt til høyre står det lille syskrinet mitt som jeg har kjøpt på Lines Hobby i Tønsberg. Siden jeg ikke har symaskin (noe jeg ønsker meg) trenger jeg jo ikke større...

Skal vise flere bilder fra kjøkkenet mitt en annen dag.


Vakre roser i vinduet er et "must".Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en super kveld!
45 kommentarer:

Linn Eva og Eirik sa...

For en koseli konkurranse! Passa utmerket på en hjemmefredag i sofaen, med beina på bordet og mange drømmer om oppussing og nye ting og tang:))
Men jammen ikkje lett å velge favoritt, men om ej må velge ut en ting så må de ver lyshusene i sink - berre heilt nyyydelige! Tilogmed herren i huset syns dei va skjønne, og han e meget lei av alt de rare og spesielle ej ska dra i hus:))

He også linka til konkurransen på bloggen vår, den finn du her inne:)Ha ei fortsatt go helg:)
-Linn:) -

Kerstin sa...

Hei Cathrien;o=)
Selvfølgelig vil jeg være med på konkurranse.. Kjemepflott pute som jeg lenge har ønsket meg..
Ikke lett å vege ut en vare fra Lunehjem.. Men sink fatet med netting klokken er kjempestilig syns jeg..

Utrolig manage flotte bilder fra hjemmet ditt.. Så mange koselige detaljer.. Liker veldig godt skrive bordet ditt på Kontoret og kjøkkenbordet ditt du viser..
Jeg linker deg også jeg..
Ønsker deg en strålende helg..
her skinner solen allerede..
Klem Kerstin

MarnyAlice sa...

hei :) for ein koseleg konkurranse :)
det er so mykje fint på lunehjem at det er vanskeleg sei bere ein ting....men eg har fått so sansen for den nostalgiske klemma i jern, den er jo bere so søt med det bilde inni!! :)

eg linkar konkurransen din i bloggen min :)

vil vinne denne kjempefine puta :) :)

håpe du får ei fin helg :) no skal eg ut i SOLA :)

Klem :)

Kine sa...

SÅ flott konkurranse,og gratulerer!De har jo så mye fint,men den konglen de har,syns jeg er flott..Linker til bloggen din og konkurransen!!!Ha en flott helg;)

Tove sa...

Å velje seg ut EIN favoritting på Lune Hjem, er praktisk talt umogleg! Alt er vakkert! Likevel har eg stor sans for dei nye "Stars & Stripes"-tekstilane. Minner meg om sommar, sol og då eg jobba i USA! Artig konkurranse, eg skal legge ein link til den i høgre marg på bloggen min!

My home is my Castle - by Kari sa...

Oi... Dette var ikke lett.. Er jo sååå mye fint inne på den butikken ;)
Men.. Jeg likte godt den hvte kommoden med små tavler på:)) Og zinkhusene da.. ;)

Såå mange nydelige bilder du viser fra hjemmet ditt :)Lekkert..

Klart jeg linker til deg ;)
Håper jeg vinner :)))

Klem,Kari

Magny sa...

heia...
takk fro skjønn hilsen ,-
og for titen på masse herlige bilder!!
zinkfat med netting hos lunehjem, og nyyydleig interiør ellers,...
god klem ,magny

små og store drømmer sa...

ÅÅÅ, for en utrolig koselig konkurranse.
Den puten har jeg sett på tidligere.
Enig med alle andre, de har jo så mye fint der.
Akkurat nå ønsker jeg meg metallboksen med mønster og hank. Drømme!!!

Blir spennende å se som jeg har lykken med meg denne gang :)
har linket til konkurransen din på bloggen min også :)
smaadrommer.blogspot.com

Klem

-Mia- sa...

Du har et flott hus!! Håper du har en fin søndag! Klem-Mia

Lottas Himmelrom sa...

Åååååååååååååå så gøy med konkurranse!Den puta er så utrolig fin.... Gratulerer så mye! Hm..Hvis jeg må velge en ting må det bli den kommoden med tavler..Den var lækker og smart! Har linket konkurransen på bloggen min også! Ha en fin dag Klem fra Lotta(ny blogger)

Maliva`s verden sa...

Wow..for en lekker pute..klart jeg ønsker å bli med i trekningen av den...Helt etter min smak...og det er bildene fra hjemmet ditt også..Må ta en titt til jeg:O)Go`uke til deg fra Maliva

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Tusen takk for de fine ordene dine om bloggen min :) Koselig med litt tilbakemelding!
Så flott hjem du har! Så nå har jeg kost meg en stund med å bla meg ned gjennom bloggen din :) Jeg rekker ikke å stikke innom Lunehjem.no nå, så jeg satser på at jeg husker konkurransen din før tiden er ute.
Ha en fin uke!

Kari sa...

Takk for koselig kommentar ang. linsofaen. Jeg tror jeg kommer til å bestille den. Den ser så lekker ut. Bare synd jeg ikke får prøvesittet den, men det viktigste for meg er jo at den er pen:)))
Nydelig kontor du har! Ønsker deg en flott uke!
Klem

Japsee sa...

Jeg vil gjerne være med på konkurransen din.

Og jeg har valgt meg ut:
Veggoppbevaring med 3 skuffer.

Jeg linker til konkurransen din så da blir det to lodd på meg:)

Vil også legge til at jeg har an konkurranse gående selv:)

Maria sa...

Oj, det var en fin konkurranse. Ble litt bedre kjent med den nettbutikken ;)
Jeg synes noe av det fineste de har, er "kortholder med 4 kroker" under småmøbler ;)
Jeg vil gjerne vinne den flotte premien og linker selvfølgelig.
Flotte bilder du viser også ;)
Klem Maria fra Idekroken

Sofie sa...

Vilket vackert hem du har!! Deltar gärna i din tävling, länkar självklart. Lunehjem hade förstås massvis med varor som jag skulle vilja ha i mitt hem, har en förkärlek till fattigmanssilver och zink.. Ett zinkfat och den vackra zinkkannan med små blommigt mönster, och en skål på fot i fattigmanssilver var vad jag fastnade allra mest för!
Ha en trevlig vecka,
Sofie

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej, jag vill gärna var med och tävla om den underbara kudden, jag har varit in och kollat på lunnehjem, och fastnade för kannan i zink med blommor på. Vilka fina bilder du visar från ditt hem.
Kramar Kathrine.

Størhuset sa...

Så fint du har det, spennende konkurranse, men ikke lett å velge ut noe spes, har handlet fra Lunehjem.no før og det var en fornøyelse. Tror jeg må si at den store jernklemmen er veldig fin, har siklet litt på den ja... Tror jeg muligens må kjøpe den,hehe.
Linker til konkuransen på sida mi. Ha en nydelig uke!

Anonym sa...

Hei, selvfølgelig vil jeg være med på konkurransen. Er ofte inne på lunehjem.no og i butikken, og det er alltid så vanskelig å plukke ut en ting som en liker aller best, men jeg synes de nye spisebrikkene er så vakre.
Ønsker deg en strålende uke:)
~ klem, Mette ~

H elle K sa...

Nydelig, du viser mange fine bilder. Ha en fin vårlig uke. Kristin

Frk. T sa...

Hei!: )

Så søt blogg du har, her var det masse fint å finne! Jeg vil selvfølgelig være med i konkurransen din, lunehjem har veldig mye fint, men hvis jeg må velge hva jeg syntes er finest, må det bli: Stol-løper "Stockage"! Den var virkelig kjempefin!

Ønsker deg en fin uke, kommer tilbake på besøk!: )

Klem

Huset i Hou sa...

IIIh... hvor er det en smuk pude - sikke en dejlig idé med en lækker konkurrence! Jeg brugte så lang tid på at finde den bedste ting på siden - det er jo super svært! Men jeg synes denne 'Væghylde med 9 rum' http://www.lunehjem.no/?pageID=335&ItemID=6682 er ikke mindre end helt fantastisk - hvor kan man bare bruge sådan en alle steder! jeg kune sagtens bruge tre stk! Jeg har også linket fra min blog til din.

Anettes hus sa...

Gratulerer med snart ett år som blogger!!!

Så mange vakre bilder du viser i dag! Du har et vakkert hjem!!

Klem Anette:)

Tyra sa...

Hei, Mette!! Du, jeg kommer ikke inn på din blogg! Fikser du det, eller? Hadde jo vært hyggelig å kunne skrive en hilsen tilbake, vettu!!
Klem fra Cathrine

Stine ♥ sa...

Flott konkurranse! Og gratulerer så mye med ett års dagen. Du har en fin blogg!

Jeg vil gjerne være med i konkurransen din, og har linket på bloggen min.

Det var vanskelig å velge meg en favoritt, det er utrulig mye fint. Men jeg har valgt sengeteppet "Etoile". Helt nydelig!

Malin sa...

Åh... det er så mye fint i den butikken at det er vanskelig å velge.. men siden jeg akkurat nå ønsker meg et flueskap, syns jeg det er det fineste:)

Jeg linker til min blogg:)
& krysser fingre & tær;)

Klem Malin

Home By Virginia sa...

Takk for tipset om konkurransen... ;)

Jeg er med vet du og linker selvfølgelig...!!!

Må nok si meg enig med min navnesøster Malin over her at Flueskap står høyest på ønskelisten fra Lunehjem.no fortiden.... :D

Ha en flott dag...!!!

(Nyyydelige bilder fra ditt hjem du viser også)

*--- Klem ---*

Annkira sa...

Oi, det var ikke lett å velge mellom så flotte ting. Men heldigvis så fant jeg en ting, og det var den Glasskål "Lena". Syns den var utrolig søt :D

Det blir to lodd på meg. Link og kommentar.

Klem :D

Nettan sa...

Klart jag vill vara med och tävla, givetvis länkar jag och den varan som jag gillar mest i från Lunehjem är: (http://www.lunehjem.no/?pageID=590&ItemID=1334) Månskenslampan.

Kram

Nettan

Perlehvit sa...

Så morro konkurranse!
om jeg må velge én ting må det bli "Kortholder med 4 kroker - hvit" -denne har jeg vært SÅ nære ved å kjøpe flere ganger, men jeg har ingen plass til den ennå, så kanskje på sikt..:)

Håper jeg vinner!! Nydelig premie!:)

Klem

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Hei igjen :) Jeg har lenge ønsket meg sjablongen med: "de smukkeste ting i livet", så det får bli svaret mitt ;) HA en fin kveld!

Sivs hus sa...

Hei, Jeg blir gjerne med i din konkurranse. Utrolig vanskelig å velge kun 1 produkt når jeg har lyst på alt jeg ser:-) Velger meg den vakre franske bordlampen - den er utrolig vakker. Ellers liker alt i sink og hønsenetting. Har lagt link til deg! klem Siv

M sa...

For et drømmehjem du har!!!
Jeg har vært i butikken, og jeg synes emaljekannen i mocca og creme var finest...og treboks med 9 rom til te var også fin.....fant ikke koppestativet fra kjøkkenet ditt, blir glad om du sier hvor det er kjøpt!
Jeg lager link!
Ha en fiiiiiiiiiiiiiiin fredagskveld!

Marianne. sa...

kjempefin blogg du har.
jeg vil gjærne være med i trekkningen. jeg har en link på min blogg til Lunehjem.no, og er ofte der inne å drømmer meg bort. mye fint, så det er vanskelig å si bare en fin ting. men madonnafigurene er helt fantastiske.
jeg linker til min blogg. www.osmark-larsen@blogspot.com
klem fra marianne

Helene sa...

Jag gillar mest fil de fer eggekurv.
Jag länkar förstås till tävlingen i min blogg.
Och hoppas på tur i tävlingen.
Helene

märta sa...

Hej, jag vill gärna var med och tävla om den underbara kudden, jag har varit in och tittat på lunnehjem, och fastnade för bestickfodralet likaså dörrmattan i smidesjärn. Vilka fina bilder du visar från ditt hem. Jag länkar http://angsgard.blogspot.com

ANNIKA sa...

Jag gillar osteklokken och zinkhusen och en massa annat fint som tex. kudden du lottar ut.Den vill jag vinna ,håller tummarna...
gustafsson.57@hotmail.com

Villa nöystu sa...

Hej, vilket underbart pris du lottar ut- jag vill gärna vara med och jag länkar från min blogg.
Så nu har jag besökt en norsk webbutik för första gången och det var kul. Så fantastiskt mycket vackert där fanns. Jag kan inte välja en favoritsak, det går bara inte. Alla småmöblerna ÄLSKAR jag. Stollopern fr J dÁ vill jag ha, likaså alla kuddar i linnetyg. Zinkbaljorna och zinkhinkarna m no 192 vill jag också ha. De har jag inte sett i ngn svensk butik.

Må gott,
kram Petra

TEFROSSA sa...

Hej!
Vilken vacker blogg du har!

Jag vill gärna vara med i konkurransen. Jag hittade några favoriter i nätbutiken och det var den stora konglen och rumsparfymen med vitt te (!)..

Jag länkar i min blogg till konkurransen.

Kram,
Lena

M sa...

Hei Tyra, tusen takk for besøket, fint at du deler samme humor som meg, det er et godt tegn!!!!
Nå har jeg startet et forsøk på å lage en uhøytidelig Norgesglassguide fra A - Å.........Og tover tøfler til den som har det beste forslaget....blir du med?
Klem!
Ps...Perfect Home...da må man ha party,da...eller?
Jeg skjønner jo at denne bloggingen fører med seg flaksende hundrelapper.....SÅ mange fristelser!!!!

...Maja sa...

Hei og gratulerer med ett år som blogger :) Vanskelig å velge bare en ting hos Lunehjem.no, men må man velge så blir det sjablong med teksten:
De smukkeste ting i livet
skal ikke sees eller røres
de skal føles i ditt hjerte
Jeg linker til konkurransen din på min blogg: www.mariamaja.blogspot.com
Krysser fingrene og håper jeg blir den heldige vinner :)
God natt
Klem fra Maja

Fama sa...

Super konkurranse med super premie. Lunehjem har mye fint. Jeg har mottatt nyhetsbrev i flere måneder og drømmer meg bort hver gang. Mye fint både av tekstiler, knotter og småmøbler. Men i dag er min favoritt det nydelig beige fløyelsbåndet.

Hilsen Fama

Tyra sa...

Denne mailen fikk jeg ang konkurransen, selvsagt skal hun få være med:0))
Tyra

Hei:)

Fikk ikke til å legge inn kommentar på bloggen din. Vet ikke om det er for at jeg har egen blogg. Så jeg sender deg en mail istedet.

Kjempelekker pute du lodder ut. Denne vil jeg gjerne være med på å vinne:=D Hadde passet perfekt inn oss meg;)

Lunehjem har så utrolig mye fint, så det er vanskleig å bare finne en favoritt;)Men, jeg er veldig glad i fattigmannsøv, så jeg synes den lille stettglassskålen i fattigmannssølv er kjempesøt:)
Har selv ingen blogg, men vil gjerne være med. Du har en kjempekoselig blogg med mange stemmingsfulle og inspirerende bilder:)


Klem Rachel:)

maxell sa...

Grattis till ettåringen. :) Vacker kudde som du lottar ut. Hos Lunehjem.no gillar vi skylten med texten "In this kitchen - mom is the boss". Motiveringen är enkel. Så många gånger som vi har våra diskussioner om maten och kämpar för att grabben ska äta... då passar skylten perfekt. ;) Vi länkar från här.

Englefryd sa...

For en utrolig flott blogg du har. Moro med slike konkurranser så finner man litt nye bloggere også. Er jerne med i trekningen jeg. Tror nok den eller de varene hihi, jeg likte aller best må være de platene med frank tekstbåde den firkantede og den ovaler. Råååå lekre. men det var jo utrolig mye fint da.