tirsdag 3. februar 2009

Romlemantisk drømmemodusJeg må ærlig innrømme at jeg av og til er i romantisk drømmemodus. Ikke det at jeg nødvendigvis drømmer om en mann, men mer om å være i en stemning... og da er det deilig å kunne tenne lys, sette seg ned og lytte til god musikk, se en romlemantisk film, og kanskje snufse en tåre eller ti...En sånn stemningsfilm er "City of Angels."
"Maggie Rice didn't believe in angels until she fell in love with one."

For de som ikke har sett den, løp og få den på dvd. Ikke bare er filmen herlig, men musikken likeså. De to første sporene på bloggmusikken min kommer fra denne filmen.


Det er også andre ting som får meg i romlemantisk drømmemodus, slik som disse flotte miljøene her...Og det får meg til å lengte til sommer, sol og uteliv..Jeg kan nesten høre bølgeskvulp og måkeskrik...
I tillegg til ovenfornevnte levende lys, er jeg også avhengig av dufter...Behagelige, milde, gode dufter, spesielt fra blomster....
...eller, siden jeg er glad i hjemmebakte kaker, kan lite slå duften av varm eplekake med krem...Mmmmm yammi!!!
(Picture Sea Angels)
Og slike vakre bilder som dette stillebenet, som Mia har tatt, gir meg også ro i sjela og modus for drømmer...


Mia har en spennende konkurranse på bloggen sin...Vakker blogg det er verdt turen innom!

Da skal jeg fordype meg i flere drømmer med å besøke bloggene der ute og la meg inspirere av dere...
Drømmehilsen fra Cathrine

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Hei CahtrineO=)

Her var det romantisk i dag ja. Helt nydelige bilder du viser. Hvem hadde ikke fått romantiske følelser i slike omgivelser.
Ja bloggen til Mia er helt nydeligO=)

Klemmer Kerstin

Herskapelig shabby sa...

Så fine bilder!

Den filmen er jo supet romantisk :)

Ha en fin dag!

Frk Mille sa...

Å det var lekkert det siste bilde der med såpene.

Jeg er helt enig, Maruisgenseren hører til på hyttetur med solo og kvikklunsj :)

Living White sa...

Jo, men det går neppe nå som det er så mange arbeidsledige at dem venter på slikt desverre. Men men jeg gir ikke opp, jeg vil snart finne drømmejobben:)

Selvfølgelig må alle hemmelighetene slenges i bordet. Det kommer en av to neste uke på bloggen. AHHH det er så godt å føle seg så glad innvendig.

-Mia- sa...

Hei, og takk for koselig hilsen på bloggen min! Gøy at du ville være med i konkurransen! Du har en flott blogg! Gleder meg og til våren! Godt å merke at det faktisk blir litt lysere for hver dag nå :-) Ha en fin dag! Klem-Mia