søndag 15. februar 2009

Fremdeles valgets kval...

For de som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje at jeg har et skatoll som jeg har arvet etter min oldemor. Det har jo blitt ordentlig stygt med årene, og jeg har lyst å male det hvitt... Men så fant jeg dette bildet, og jeg likte den i den mørk grå/sorte fargen. Så nå er jeg i tvil...igjen...

Her er bildet jeg fant...

...og dette er mitt skatoll...Ganske likt, og hvis jeg da skifter ut håndtakene på skuffene, og klarer å finne noen fine, små knotter å sette på de små skuffene, kunne den vel gjøre seg i grå/sort??

Eller for å la tvilen bli komplett, skal jeg holde på den hvite fargen? Eller male den gråhvit??
Hva syntes dere??
Jeg skal ikke male den før til våren, men jeg trenger HJELP til å bestemme meg!!
Og er det noen som vet om noen fine beslag og knotter? Jeg har ennå ikke klart finne noen nye "håndtak" som passer i stilen...

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj dette ble ikke lett. Skatollet ditt var utrolig vakkert.

Jeg hadde kanskje gått for den grå jeg: Syns den var kjempefinO=)
heldigvis har du en stund å tenke på. Likte innlegget ditt på hundebloggen Syns det er kjempeviktig at de får litt kunnskap før de får valpen i huset.
Klemmer Kerstin

Linda sa...

Synes den var kjempe lekker i grå/svart! Gir en veldig fin kontrast hvis du har lyse vegger!Lykke til! Linda

charm design sa...

Hadde jeg vært deg hadde jeg malt det i sort.Jeg bruker en sort farge som heter sot grå.Den er litt gammeldags sort synes jeG.Den er lekker til gamle møbler,også blir det så fint hvis man pusser kantene litt til slutt.Et skap jeg har på bloggen min (ganske langt tilbake i innleggene)malte jeg med denne fargen.Lykke til

Bette sa...

Ja,vi hadde en kjempekoselig Valentinesday! Men det er jo alltid kjekt med middag sammen med en god venn,også da!!

Utrolig fint det skatollet ditt! Skulle gjerne hatt et slikt! Jeg tror faktisk jeg ville malt det i grått! Synes det var kanon-stilig!Passer godt med lyse vegger og den litt nostalgiske stilen! Alltid tøfft med kontraster!
Gleder meg til å se resultatet til våren:o)

Ha en fin mandag!

-Bette-

Frk Mille sa...

Jeg elsker jo hvitmaling så jeg ville hatt det hvitt, men kanskje pusset det litt ned for å få det litt røffere utseende.

Living White sa...

Antikkhvitt? Jeg har malt flere ganger med den fargen.

Gleder meg slik til i dag, for MEG er den i allefall en STOR dag, en dag jeg ikke trodde kom til å skje. Jeg er litt sånn skeptisk nå til at folk kanskje forventer noe enormt som at jeg skal til månen fra en rakett i Tromsø eller noe sånt men det spørs jo hva som skal til for å glede hver enkelt. For meg er dette toppen av lykke. Dette som skjer i dag er i allefall en drøm som går i oppfyllelse for meg som jeg har hatt i noen år nå, ergo er jeg så glad at jeg har slitt med å si noe om det på bloggen. Jeg har ikke turt i tilfelle det ikke ble noe av. Men om 1 time legger jeg det ut, så får bare folk ha en mening om det på godt og vondt.

Klem