mandag 20. oktober 2008

Årets julekortproduksjon...og bloggtreffet 25. okt


"Den som ingen bukse har, må gå med rumpa baaaaaar...."

Julekortproduksjonen er hvert øyeblikk i gang, og dette blir årets motiv... Jeg tror det er et av de yndigste bilde jeg noen gang har sett. Jeg fant det på nettet for et par år siden, og skrev det tilfeldigvis ut. Fant aldri ut noe mer om dette bildet, men syntes bare det er så vakkert, at dette må jeg bare lage noe av, så da blir dette å se på årets julekort fra meg, i forskjellige utgaver...Bloggtreffet den 25 oktober tenkte jeg å utsette til over nyttår. Det har vært maaange positive ønsker, men det har vært mange som ikke kan den helgen. Og siden kalenderen er ganske full for de fleste fremover, tror jeg det er det beste. Men skal du og / eller dere til Tønsberg en dag, hadde det vært supert å høre fra dere. Vi kan jo treffes for det!!:0))
Image by Anne Geddes

Da ønsker jeg dere alle en fredfyllt og god natts søvn!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Det bildet var skikkelig sjarmerende=) Det blir nok vakre julekort du kommer til å lage. Håper du tar bilder av det slik at vi får se.
Så synd at det ikke ble noe bloggtreff:
Nyt uken Klem til deg=)

Hulda sa...

Så søtt bilde. :) Sendte deg mail i går angående bestillingen din.

sortekatt sa...

Hei, koselig blogg du har!Det blir nok noen kjempefine julekort ja:)måtte få meg en slik en sort katt jeg og,utrolig søt!!ha en fin fin kveld:)