fredag 13. november 2009

Livstegn på en fredagskveld...og en liten etterlysning

Hei alle godinger!
Takk for alle hyggelige kommentarer, på tross av at jeg desverre ikke har vært like flink til å besøke dere i det siste...

Det er lenge siden jeg har vist noen bilder fra min mikroskopiske entre. Her henger paraplyen fra Lisbeth Dahl som er god å ha nå i disse uværstider sammen med et "velkommen"skilt på en nydelig krok fra Nordal/Lunehjem.no.

Jeg har "arvet" en gammel kommode av en god venninne av meg. Denne har fått velkomstplassen i gangen. Den er gammel og vakker av tidens tann, men har et par små "mangler".


Derfor tenkte jeg å benytte anledningen til å etterlyse et slikt håndtak med løvehode på. Da kan jeg nemlig nyttigjøre meg alle skuffene i kommoden...

Så hvis det er noen der ute som har kommet over noen gamle håndtak som dette, hadde jeg blitt veldig glad om dere ville kontakte meg.

Mine sorte Ilse Jacobsen-støvler er et must når det regner som verst ute og jeg må ut med dyra.

Dette er "Pussi", den eneste hanen i kurven. Han burde egentlig het Pusur eller noe sånt, for han er det mest bedagelige kattevesen jeg noensinne har hatt. Men en utrolig sjarmør! Han blir gjerne med på morgenturene våre, så lenge været er bra, ellers ligger han gjerne i sofaen og holder oppsikt på hva som enn måtte bevege seg i huset eller utenfor. Men å fange mus gidder han ikke.


Et fuglebur med et lys pyntet med en sinkblomst og syrinfarget blonde står på kommoden og ønsker velkommen.


Postholderen fra Jeanne d'Arc skjuler for tiden noe så trivielt som hundeposer...som selvsagt er rosa;0)) Disse henger rett ved døren, slik at det er lett å ta med seg i farta...

Denne kattekurven er jeg også på jakt etter. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik en? (Gjerne med en dør slik at jeg kan bruke den som et reisebur også)

Disse koppene fant jeg på opphørssalg hos en lokal, liten interiørforretning. Dessverre var det ikke mange igjen av de, og disse kunne jeg gjerne ønsket meg flere av. Som Chokolate-kopper, altså. Som de jo blir brukt til.

Mitt deilige teppe og sitteputer fra Nordal til mine nye Jeanne d'Arc stoler, alt fra Lunehjem...


Ved siden av en noe overbooket hverdag, med jobb, venner og familie, prøver jeg å lese til eksamen, som er den 4. desember. Det er den største grunnen til at jeg for tiden ikke har fått vært rundt og kommentert i bloggene deres.

Deilig å bli ferdig før jul, hvertfall, og selv om jeg elsker å lese, både bøker å blader, blir jeg liksom ikke like inspirert når det kommer til et pensum jeg MÅ gjennom. Nå tok jeg den siste eksamen i 2003 på Veterinærhøgskolen, så det er jo ikke en hel evighet siden, men jeg merker at jeg ikke har samme "driven" over lesingen som før. Jeg velger å tro det har noe med måten å studere på, i tillegg til at jeg jobber fulltid, heller enn å skylde på alderen;0))

Som et plaster på såret, eller som en oppmerksomhet fordi jeg er så ehhh flink (?) på skolen, tenkte jeg å ønske meg noen bøker til jul.

Denne boka sto på min ønskeliste i fjor, men var utsolgt overalt før jeg fikk tak i den. Så i år er den en sikker vinner om man er tidlig nok ute...

Og de kan gjerne sendes til meg NÅ, altså. Jeg lover (nesten) å ikke bla i de før julaften (eller hvertfall ikke før 4. desember)... I verste fall må jeg bestille de selv...Og da blir de HELT SIKKERT lest før eksamen.

Akkurat nå leser jeg dette bladet (det er jo tross alt FREDAG), et fantastisk nummer av det svenske Lantliv. Bare forsiden får meg i julestemning. Og så minner det meg om at jeg også ønsker meg gavekort på Noa Noa og/eller Odd Molly...For den som lurer;0))

Uansett, her kommer en ønskeliste over de bøkene jeg ønsker meg aller mest (den er for alle som måtte ønske å sende meg en julepresang, altså. Jeg vet jo at mange i min familie leser bloggen min, så dette er tips til dere;0))... Alle bøkene kan bestilles fra Capris.noSiste tingene jeg ønsker meg fra den rike onkelen min i Amerika (eller noe sånt) er en ekstern blitz til mitt Canon EOS 30D,... og et stativ som jeg kan sette det på. Er så lei av skjelvne hender, som gjør detaljbilder ekstremt uskarpe...Selv om jeg holder puste, bare det å trykke på utløseren får jo kameraet til å skifte vinkel...Kanskje nissen kan pakke inn en sånn fjernkontroll til kameraet også, da, når man først går i gang med å kjøpe julepresang, mener jeg...


Ha en ellers deilig helg alle sammen!

Klem fra Cathrine.


15 kommentarer:

The Créme House sa...

Hei på deg!Så fint innlegg du har i dag! Tenkte å gi deg link til butikken til Aase (fra bloggtreffet i Drammen). Hun har masse beslag der, så ta en titt! http://godslageret.no/store/
Ha en flott helg - klem fra Gro!
...og lykke til med eksamenslesingen...

Minka sa...

Flotte bilder.. Skjønner godt du har det travelt med full jobb og studier..
Og for noen flotte ønsker..
Klem Kristin

Camilla at home sa...

Heisann :) Veldig koselig innlegg du har laget:) Julealfabetet er til å anbefale, mange fine bilder i den. Min ønskeliste er også ganske lik denne her forresten;)

Ha en riktig fin helg, og lykke til på eksamen!

PS! Så koselig og fin pusekatt dere har:)

H elle K sa...

Hei på deg. Så fint innlegg du har. Jeg ler for meg selv mens jeg leser, herlig. takk for koselig hilsen, og nå er sneen borte igjen, det var så fint med julestemmning utenfor igår, men da fikk jeg ikke tatt bilder, så det får bli til neste gang.
Kos deg i helgen og lykke til m eksamen.
Klem Kristin

Guttemamma sa...

Tusen takk for superkoselig hilsen,Tyra!! Så utrolig mye fint du viser,masse vakre detaljer. Og vi ønsker oss noe av det samme noa og odd molly klær,ja takk. Den boka Julealfabetet ble jeg lit skyffet ver...men det er kanskje bare meg...
Ha en tipp toppers uke og lykke til med innspurten før eksamen!
klem fra Anette

Hannas Sjarmerende-GJENBRUK sa...

Kjære deg -tusen takk for de fine ord du skriver til meg...jeg rødmer!
Du viser så mange fine ting her og ting som også er på min ønskeliste...Ha en deilig uke.
Klem fra Hanna

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Cathrine! TAkk for hyggelig hilsen:) Så mye fint du viser oss i dag!!

Julealfabetet ble jeg skikkelig skuffet over faktisk:( Men du ma selvfølgelig mestille boken allikevel ... det akn jo hende du liker den:)

Ha en fortsatt fin søndagskveld!!

Klem Anette:)

aase sa...

Har sendt deg en Mail jeg ang beslagene.

Nordingården sa...

Hej, oj vilket fint och långt inlägg, nu hoppas jag inte jag skriver i ngt nedre inlägg och jag scrollade för långt: ) så vansinnigt mycket vackert och jag förstår du är på jakt efter den kattkorgen, den var verkligen fin! Ha, ha microskopiska hall, det såg den inte ut att vara, bara hemtrevligt och smakfull! Vilken fin skänk, stövlar och annat!!! och din kattgubbe, vilken goding, så söt han var!!!! Mari.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Tyra!

Håper høsten er snill med deg, nå kjører vi rett inn i adventstiden, sukk...tiden flyr.

Ang. buret i pil , jeps, dyrebutikken på Midttun har slike med dør. Så de forrige tirsdag:)
Klem

Elin sa...

Hei! Fann bloggen din no, og likte meg veldig godt her! Og så er eg svak for Lune Hjem... Har kjøpt nokre småting i haust, og er stadig innom nettbutikken :) Kjem nok innom deg igjen snart! Ynskjer meg også blitz og stativ. Vi kan tipse nissen; greit for han å kjøpe to i slengen, og få avslag? Eller kanskje han lagar dei sjølv? Litt forvirra ang. det der...

God helg!

Klem frå Elin :)

purglede sa...

Hei Hei :)
Så flott blogg du har!!!! ( ihvertfall det jeg hittil har vært innom, og jeg kommer igjen.
Dette er en blogg helt etter min stil. Og disse bøkene du viser frem, det MÅ være slike jeg ønsker meg også:)

Klem fra Tove Siri

Dorte-Mari sa...

Hei :) Så fin blogg du har.. Masse fine bilder her :)

Lurer på hvordan du har fått det til å snæ på bloggen din? :)

Hilsen Dorte-Mari

www.leonemi.blogspot.com

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej
Oj, här är det mycket att se,
besök gärna mina två boggar;

https://vindsromantik.blogspot.com
www.magsromantiskasmycken.blogspot.com

Nu ska jag fortsätta botanisera på din underbara blogg.
Många Kramar

Sivs hus sa...

Hei, Så flotte bilder du viser. Helt enig med deg - alt på din ønskeliste tror jeg mange av oss andre også gjerne takker ja til:-)) Nyttårklem Siv