torsdag 2. juli 2009

Michael Jackson- R.I.P.


Slik vi alle var vant til å se han-og vil huske ham.
Jeg føler at jeg må lage mitt eget lille minneinnlegg om et av mine store idol, popkongen Michael Jackson, som jo som kjent døde torsdag 25. juni-på min bursdag.
Media har vel dekket de fleste omstendigheter om dette tragiske og triste budskapet, derfor har jeg heller tenkt å minne ham på min egen måte, ved å gjengi bilder fra det som desverre skulle bli hans siste turne- men som jeg var så heldig å få billetter til, nemlig HIStory- turneen.Den åpnet i Praha 07 september 1996, og ble avsluttet 15 oktober 1997 i Sør-Afrika.19. august 1997 kom han til Norge og Valle Hovin.


Dette var hans andre Norges-besøk, første gang var i 1992, også da på Valle Hovin. Det var mellom 35-45 tusen tilskuere som fikk med seg dette forrykende sceneshowet og denne fantastiske entertaineren.

Noen dager senere, 29. august, opptrådde Jackson i København, foran 50.000 fans på hans 39-års dag. Han fikk overraskende en kjempestor bursdagskake på scenen.

I mars annonserte Michael Jackson sitt comeback. Det fikk vi aldri oppleve. Men han knuser alle rekorder på Billboards lister.
Foto: Fredrik Solstad

Kongen av pop har gjort sin siste sorti.

Hvil i fred, Michael.2 kommentarer:

moni sa...

Ja det var skikkelig tris når selveste kongen av pop døde. Han har bidratt med mye bra musikk og heldigvis lever musikken enda:) han var helt fantastisk. Flott innlegg om Michael Jackson:)

klem monica

M sa...

Hei Tyra,
virkelig trist.....jeg trodde ikke at jeg skulle reagere som jeg gjorde...men det er som om en era er borte......ikke bare MJ, men en del av ungdommen, på en måte?
Har du sett på hjemmesiden, alle videoen hans er lagt ut...
Det er så rart å se Beat it og Thriller, og tenke på første gang vi så de på MTV.
Ønsker deg fine og late sommerdager, jeg tar en liten bloggepause...av ymse grunner....men kommer nok tilbake!
Klem, M