lørdag 27. juni 2009

Hjemme- med ødelagt ben:0(Hei alle damer!!


Cleopatrastranden
Håper dere har hatt noen fantastiske dager i det flotte været vi hittil har hatt!!
Jeg hadde hvertfall noen helt skjønne dager i Tyrkia.


Mandag var det utflukt med Dennis sin båt til pirat-hulene...

...og for å se en helt fantastisk solnedgang. Minutter etter var det bekmørkt...

Maten, stedet, menneskene og hele atmosfæren var bare helt fantastisk!


Vi ble tatt med til en gokartbane, og der var det bare å sette seg oppi og tut og kjør, selv om man kun var iført en topp og skjørt;0))

Jeg ble kjent med noen veldig hyggelige mennesker, som guidet oss til de beste stedene med den beste maten og servicen, de flotteste private båtturene og det beste diskoteket/baren jeg noensinne har opplevd.


Hver lørdag er det en stor, lokal basar i Mamuthlar, som bare var et must! Lærte meg tilogmed å prute (hvilket jeg i utgangspunktet hater, men med litt hjelp av våre lokale venner gikk det greit. Tror ikke jeg ble veldig lurt).

I tillegg gikk jeg til frisøren for å få noen lyse striper i lokkene mine, og det var litt av en opplevelse!! He he tre vakre menn som stelte håret mitt SAMTIDIG!!!! Virkelig å anbefale, jenter!!

Men, desverre fikk jeg ødelagt objektivet på kameraet andre dagen, så det har blitt smått med bilder.

Etter noen dager tilbake på jobb, skulle jeg igjen ha noen dager med ferie, men da klarte jeg å falle og vrikke ankelen.

Duene utenfor Lunehjem er fast inventar i uterommet...

Så da sitter jeg nå her, med en elefantstor ankel som mest av alt minner om det europakartet jeg studerte før min lille reise, og som skal holdes i ro, og håper på det beste, at det ikke er brudd noe sted.


Det går jo an å kose seg selv om man er "syk". Denne hjertekurven bare måtte jeg ha med hjem fra Lunehjem.


På den positive side, som man jo må være på, så fikk jeg jo utsatt ferien min, da.Så bursdagen min ble feiret med litt annet materiale enn det som opprinnelig var planlagt;0))To be or not to be- a handywoman.

Siden jeg da er uten noen mann, og må klare det meste av hjemmets trivialiteter selv, har jeg lenge ønsket meg tre ting: Verktøykasse, drill og vater. Jeg fikk verktøykasse av min pappa for noen år siden, men den syntes jeg var så fin til å ha stempelsaker i, så den fyller det behovet.


Men drill og vater har jeg liksom aldri fått, og så følte jeg at det er noe jeg ikke helt gidder å kjøpe selv. Kan jo ikke si det er enklere å skaffe seg en mann med slikt handyutstyr heller, så jeg har liksom måttet gå og låne dette. Trasig, men ok. Man slipper hvertfall å mase på andre for å få ting gjort!!!

Men på bursdagen min fikk jeg endelig drill!!!! Mamsen og min stefar hadde skjønt mitt store behov, ettersom jeg til stadighet skal flytte på ting, henge opp nye ting etc...

Jeg fikk også, av jentene på Lunehjem, den skjønneste stentavlen jeg hadde gått og siklet på -lenge. Den har følgende fransk tekst:

Roses sont rouges
violettes son bleues
fraises sont douse
et que vous êtes.Det er vel kanskje ikke så vanskelig å gjette seg til hva teksten betyr? Roser er røde, fioler er blå... Nå med egen drill, skal den opp på veggen over plantebordet, når jeg bare får malt. Noen som har erfaring med å male med krykker????

Min snille søte datter hadde kjøpt lys og sommerfugler som jeg også har ønsket meg...
Jeg skal ta masse bilder av alt dette etter hvert, men jeg må bare få kjøpt meg nytt objektiv først...

Da ønsker jeg dere alle en super helg!
Klem fra Cathrine

6 kommentarer:

thecremehouse sa...

God bedring med ankelen din... Jeg fikk også litt ekstra "ferie" av legen i år: Jeg brakk lilletåa sist søndag, og det ble 3 uker sykemelding før en uke jobb og 4 uker ordinær ferie! Deilig med godt vær, da!!! Fine bilder fra ferien din - du får sitte med litt hobby-ting ute i solen - det er mitt råd! Klem fra Gro!

Kerstin sa...

Velkommen hjem Cathrine...

Nydelige bilder fra en fin ferie.. en veldig kjedelig å få vrikket ankelen...ååå så vondt da-
Gratulerer med vel overstått bursdag... så bra at du fikk en etterlengtet drill da...

God bedring..og nyt sommerdagene...
Klem Kerstin

M sa...

Hei snupp!!
Mange flotte bilder fra ferien din.
Stakkars deg som ødela ankelen din, god bedring!
Jeg har hverken mann eller drill, er faktisk ikke sikker på hva jeg trenger mest!
Tiihiiiii!!
Klem, M

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej och tack för din kommentar, vilka vackra bilder du visar från turkiet,hoppas du haft det riktigt bra.
Kudden är helt underbar jag är jätteglad för den.....
Kram Kathrine

moni sa...

uff så synd med ankelen, masse god bedring til deg! Utrolig lekre bilder fra ferien, høres ut som du har kost deg! Flott at du fikk deg en drill da så kan du styre og stelle litt hjemme, når foten blir bedre kanskje? lekekr hjertekurv, den likte jeg godt og tørket hortensia er jo bare nydelig:) Klem monica

Albertines verden sa...

Heisan Cathrine! Er innom for å ønske en riktig knallfin sommer til deg. Ettersom jeg ikke har hatt så mye tid til å kommentere på innleggene, og ei heller fått skrevet så mye selv, så da regner jeg vel egentlig ikke med at jeg får gjort så mye fornuftig her inne fremover heller. Men jeg prøver å få med meg innleggene etterhvert som de dukker opp, har prioritert det hos alle, istedet for å kommentere. For da flyr tida avgårde fortere enn svint! For lade opp batteriene innfor høsten, og ha som mål å ikke bli dårligere - helst litt bedre. Så igjen - En skikkelig god sommer til deg; borte eller hjemmeferierende. Stor klem fra Albertine