onsdag 25. mars 2009

Så var det på'n igjen...

Først må jeg takke for alle hyggelige kommentarer jeg får på bloggen og på mail! Jeg setter stor pris på de alle sammen!!!
Jeg kjøpte meg disse gummistøvlene fra den danske designeren Ilse Jacobsen i fjor. Jeg er superfornøyd med de! Og etter de siste dagers strålende vårvær hvor snøen har smeltet mer og mer bort, har jeg virkelig blitt glad i disse forede gummistøvlene. Jeg trodde liksom at jeg kunne pakke mine andre, hvite Ilse Jacobsen "dynestøvletter "bort for vinteren. Men kanskje ikke, for nå snør det igjen!!! Store vafler, som Mannen uttrykte det... Men vi er jo ennå ikke i april, da, så en kan vel ikke vente for mye heller.

Foto: Magdalenas Hem

Påska nærmer seg med stormskritt, og jeg har igjen dratt frem malerkosten. Jeg vet ikke hva det er med meg og påske, men jeg får alltid lyst å vårfornye litt i påskeferien.

Foto fra Affari. Se katalogen her.

I fjor påske hadde jeg kjøpt inn masse maling for å male alle vinduer, lister og dører utvendig, men da snødde jo hele påska bort!!! (Jeg malte resten av huset for to år siden, men det var jo så mye dårlig vær den sommeren, at jeg rakk aldri å male "detaljene" på huset). Nå sikrer jeg meg og skal male alle lister, vinduer og dører innvendig, samt taket, så litt snø vil hvertfall ikke hindre meg i å bli ferdig. Akkurat nå kunne jeg tenkt meg en mann som jeg kunne utstyrt med malekost og bare si " da kan du ta taket, kjære, så skal jeg ordne resten..." Nuvel. Jeg skal vel fixe det selv, tenker jeg...

Fotoet er lånt fra Maria med den nydelige bloggen Biskopsgården.


Tenkte jeg skulle male siste lag på veggene i stuen også, siden jeg endelig har bestemt meg for å beholde fargen jeg malte før jul...I går var jeg en tur på Ikea, hvor jeg bl a fikk handlet inn et stooort lager med stearinlys, slik at jeg nok ikke trenger mer før til vinteren igjen... Er det bare meg som er så stearinlysgal??? Jeg fikk nemlig maaange blikk da jeg skulle pakke ned alle lysene..

Men en ting vi hvertfall fikk gjort mens det var vårvær var å sanke inn litt hengebjørk til kransproduksjonen vår... Snart blir både hjertekrans og vanlige kranser å finne på Lunehjem...Hmmm...rekker ikke opp dit, jo!!

Nå må du holde på meg, altså!!
(Vi er ikke på slang, altså, selv om det kan se sånn ut...)

Nå rekker jeg opp!!! Hva gjør vi ikke for kundene våre!!

(Foto: Ørnulf Thyberg)

Ha en super uke, alle sammen!!!

4 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Hehe... Greit å ha lys hjemme. Jeg hamstrer jeg og når jeg er på Ikea ;)
Nydelige bilder....

Klem,Kari

My home is my Castle - by Kari sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kerstin sa...

heisaO=)

Takk for at vil hjelpe meg med JDM..jeg har ei bloggvenninne som klarer å skaffe det til meg... Men setter veldig pris hjelpen din..Hihi lønna mi hadde nok røke til hvis jeg skulle jobbbet i en slik butikk... de første mnd iallafall :O=)

Lyshamstring...det må til...
Klemmer O=)

Maria sa...

Tack för ditt besök och din kommentar!
och vad roligt... bilden du visar med de vita påskäggen här i ditt inlägg har jag tagit.
Den hittade du på min förra blogg.
Ha det gott!
Maria