onsdag 24. september 2008

Bloggtreff hos Lune Hjem!

Hei, alle sammen!
Det har desverre blitt lenge mellom hver gang jeg har fått lagt inn et innlegg her. Det har skjedd en del ting privat, og i tillegg har skjermen min gått svart, så jeg må belage meg på å kjøpe en ny en. Men nå har jeg, i samarbeid med Lisbeth med den koselige butikken http://lunehjem.no bestemt oss for å prøve å få til et aldri så lite bloggtreff før det største julerushet setter inn.
Jeg har tenkt å prøve å få til dette treffet i løpet av oktober. Siden jeg vet mange av dere jobber, hadde jeg likevel håpet at vi kan sette av en lørdagsettermiddag eller aller helst en søndag.
Jeg håper det er mange som har lyst til dette. Lisbeth vil holde butikken åpen kun for oss, og med endel gode "bloggerpriser" kan det jo bli en flott julehandel, enten man vil handle gaver til seg selv, til andre, eller rett og slett bare møtes til en god lunsj/middag og ha det sosialt i Tønsberg by. Klikk dere inn på nettbutikken for å se det flotte vareutvalget som finnes i butikken.
Interesserte kan sende meg en mail på hundmass@yahoo.no . Dette er bare en foreløpig påmelding, for å måle interessen, og så må man jo finne en dato. Dette kommer jeg tilbake til om litt.

Hilsen Tyra.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Heisan Kjekt å høre fra deg igjen =) Så hyggelig tiltak du setter i gang da. Skulle så gjerne vært med , men litt langt vet. Håper du får mange som vil være med=)

Lykke til klem =)

anneskreative sa...

Hei!
Det høres ut som et hyggelig tiltak for glade bloggedamer.
Jeg bor i Larvik så en Tønsbergad kunne passe bra.
Jeg følger med og ser hva som skjer.
Anne

Anonym sa...

Hei ! Fint med ett slikt initiativ.
Selv om oktober er en travel måned for meg, håper jeg å få det til. Hyggelig å treffe nye mennesker.
Får inspirasjon til å jobbe videre med bloggen min.
Lykke til. Hilsen Tove

Anita sa...

Det er spennende! Er så dårlig orientrert om hvem som blogger fra Tønsberg området, så dersom det passer skal jeg prøve å komme!! God helg!