søndag 28. september 2008

Bloggtreffet i Tønsberg 25 oktober
Bloggtreffet blir lørdag 25 oktober. Alle bloggere er hjertelig velkommen. Vi møtes til litt mat, masse prat og litt shopping. Håper mange har mulighet til å komme! Om det allikevel skulle være mange som kan kun på søndager, kan vi fikse det også. Vi åpner Lune Hjem, og kafeer og restauranter finnes det mange av i vår flotte by! Velkommen skal dere være!MELD DIN INTERESSE, SÅ BLIR DET ENKLERE Å PLANLEGGE!


Images from Lune Hjem


Må også få lov å anbefale ei dame som lager utrolige flotte charms og andre ting. Sjekk ut Cathys flotte bloggshop på denne siden.

7 kommentarer:

Oernulf1 sa...

Ååhhh!
KAN du skaffe meg en dobørste modellert ut ifra den rumenske landstilen, med håndtak inspirert av de transylvanske stepper???
DA kommer jeg altså!

*sukk*

Tyra sa...

Teitahe, altså! Pøh, ikke tale om. Om jeg hadde hatt en dobørste med sebrastriper hadde jeg ikke gitt den til deg, vaffal! Tufs;0)

Oernulf1 sa...

Jammen...hva med noen håndmalte norgesglass med sløyfe rundt, som jeg kan ha vaskepulver i da?

Tyra sa...

Det kan du få;0))

Kerstin sa...

Nydelig header du har fått deg. Et flott og intiativt tiltak. Håper dere får en herlig helg=)
Klem

Tove sa...

Bloggtreff høyrest utruleg kosleg ut, særleg når Lune Hjem lokkar med bloggprisar.... Berre så synd eg bur så langt unna Tønsberg! Lykke til med arrangementet, håper mange melder seg på!
PS! Dumpa tilfeldigvis innom bloggen din i dag, legg deg til bloggrollen min slik at eg finn tilbake til deg! Ta gjerne turen innom meg \og!

Hulda sa...

Så spennende med bloggtreff :) Herlige bilder. :)