fredag 4. juli 2008

Butikken Vakkert Hjem

I Tønsberg åpnet det for en liten stund siden en butikk som heter Vakkert Hjem. Og der er det virkelig mye vakkert!

Innehaveren av butikken, Margaret, er en utrolig koselig og flott dame. Etter å ha besøkt denne butikken NOEN ganger;0)) har jeg etterhvert blitt kjent med henne, og her forleden ble jeg budt på spekemat hjem til hennes store, flotte hus, hvor hun har ennå mer vakkert. Og FOR et hus, skal jeg fortelle dere! Det kommer en julereportasje om det i et interiørblad, skal fortelle mer om det senere... Uansett, er dere i Tønsberg, må dere bare stikke innom Margaret. Hun holder til i gågaten mellom Farmanstredet og Tønsberg Torv.

Bli med inn og se på noe av det hun har...
Et fantastisk vakkert og spesielt skap, med skyvedør(!) I denne butikken finnes ikke butikkinventar, alt er til salgs...

Detalj fra toppen av skapet.
Kaffeservice med blonder

Vaser, glassboller o. a. pynt i turkis...

Noen utrolig flotte speillysestaker, vaser og skrin...

Flotte speil med gedigne rammer...Her finnes ikke minimalistisk, og godt er det...

Oops, denne ble visst med meg hjem, gitt...

I tillegg til møbler og gaveartikler, selger hun også noen statuer, urner og fontener...

Velkommen tilbake!


4 kommentarer:

Hulda sa...

Kan tenke meg denne butikken er en opplevlse, og en fristelse. :) Har nettopp kommet hjem fra ferie i Trondheim. Ble en del shopping der, i de lekreste interiørbutikker. ;)

Meggie sa...

Ah, ja der har jeg gått og siklet på et servise de selger!:)

Får ta meg turen innom butikken før jeg forlater Vestfold og muligens "snope" noe til huset:)


Ha en fin sommerdag frøken:)

tinemor sa...

For en fantastisk butikk!!!!!!!!!!!!
Fortsatt god helg!

Lene sa...

Hei, Cathrine!

Duu, for en bragd av deg - å ikke handle MER!! Hehe, men jeg skjønner jo at du har vært innom flere ganger, og om du bedriver samme selvbedrag som meg, så ok. Haha - selvbedraget går selvfølgelig ut på å hadle litt og litt - da merker man jo ikke hvor dyrt det i bunnen og grunnen blir ;))

Og du, så flott skatollet ditt er!! Og ekstra morsomt når det har tilhørt familien, og du til og med husker litt av historien!! Uvurderelig!

Tror hvitt blir lekkert, lekkert!! Her i gården har vi igrunnen en fin ballanse eller kanskje total uballanse i noens øyne) mellom hvitt og sort. Romantisk og litt mere maskulint. Og jeg er igrunnen veldig glad i begge deler. Store, tunge og litt røffe sorte møbler - mot hvitmalt nostalgi og romantikk. Hehehe.. For det første er det vel sånn jeg selv er - med alskens kontraster innabords. Dessuten bor der jo også en mann her - og jeg kan da ikke drukne han helt i blonder og fjas, heller. Men, joooo - jeg tror skatollet blir knallfint i hvitt :)

Ha en fortsatt fin søndagskveld, Cathrine - og ei fin uke :)

Sommerplask-klem fra Drammen :)