lørdag 10. april 2010

Vårkonkurranse med premie fra Lunehjem.noHei, alle søte!


I dag ankom endelig mine franske englevinger. Disse er som jeg skrev tidligere datert tilbake til sør-Frankrike på 1940-tallet, hvor de ble brukt i prosesjoner i den katolske kirke.
Englevingene er sjelden vare, og jeg kom over de på en av våre reiser i vinter.Jeg skal ta bilder senere og legge ut på bloggen min, når jeg bare har funnet ut akkurat hvor jeg vil ha de...Det er nå tid for ny konkurranse, i det bloggen min er 2 år...Konkurransen er som følger:1. Lag et ord eller en kort setning som du forbinder med "VÅR"

2. Skriv ordet eller setningen inn som kommentar under dette innlegget. Om du ikke har egen
blogg, kan du likevel være med, men da må du skrive navn og kontaktinformasjon i kommentarfeltet, slik at jeg får kontaktet deg om du vinner.3. Linker du til denne konkurransen på din egen blogg, får du et ekstra lodd.

Det beste ordet/setningen får denne fine premien:

Juryen består av oss jentene på Lunehjem.no, og i tillegg min skjønne datter, som ble hele 18 år i mars...


Premien er gitt av Lunehjem.no og består av et bokstavsett i herlige, vårlige farger.
Bokstavene går fra A-Å, og har både æ,ø og å.
Bokstavene er perfekte til å sette på sengen til minsten, på kassen til hobbysakene etc.

Konkurransen avsluttes 01. mai 2010.
Vårlig hilsen Cathrine
8 kommentarer:

ulvepus sa...

det beste ordet med vår som jeg kan komme på i farta, er vårjevndøgn. det betyr lysere tider og fuglekvitter og lettere klær <3

ulvepus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ulvepus sa...

flott side du har laget deg!! har linka til konkurransen på sida mi også. min side er passordbeskyttet foreløpig, men vil du lese, så send meg emailadressa du bruker på bloggen og send den i innboksen min på fb ;)

Mitt hvite hus sa...

Oj... vår for meg er lysere dager, naturen våkner til liv igjen...

Klem O=)

Margrethes hus og hage sa...

Så spennende, da :)
Mitt ord er VÅRGLEDE, det kjenner jeg på hvert eneste år denne vakre årstiden kommer, og man får masse inspirasjon og arbeidslyst når våren kommer!

Ha en fin uke. Hilsen Margrethe

Irenes verden sa...

Heisann og tusen takk for koselig hilsen på bloggen min! Utrolig gøy å "arve" gammle møbler og pusse opp selv ja:) Ser du er atferdsterapaut på hund, kan man spørre om et lite spørsmål?? HVORDAN I ALL VÆRDEN FÅR MAN VALPEN TIL Å SLUTTE Å TISSE PÅ GULVET NÅR DET KOMMER FOLK PÅ BESØK?????? hehe, kanskje rart spørsmål, men jeg har en SVÆR valp og det er ikke akkurat små dammer som renner ut... :)

Hva vår betyr for meg.... Vår betyr lengre dager, masse tid til å kose seg med barn og dyr, og gå laaaange turer i skog og mark bare jeg og hund! :)

På forhånd takk!!! :)

Anonym sa...

Vår betyr lange lyse dager og at det blir grønnere og alt spirer :)

Klem, Mette

Vigdis Margrethe sa...

Våryr av glede, det er mine ord for denne våren. Og med det er jeg med i konkurransen :)