lørdag 30. januar 2010

Hei alle godinger!

Fargene kommer, det er (snart) vår!!!

Først må jeg igjen få takke for alle hyggelige meldinger og kommentarer jeg har fått fra dere...


Tida flyr, og jeg har, ved siden av bloggtørke, hatt masse å gjøre, både jobbmessig og privat...

Mange har lurt på hvordan eksamen gikk, og jeg besto!! Så da er det bare en eksamen igjen, før jeg har fullført og kan hente mitt fagbrev...Siden sist har det vært ski-NM rett utenfor stuevinduet mitt, men i år var været ikke så godt at det var noe ålreit å sitte ute og følge med, men en dag i bakken ble det jo...After-ski, derimot, DET gikk jeg helhjertet inn for! Og da vil jeg passe på å rette en stor takk til den deiligste mannen jeg kjenner. Kvelden ble som vanlig uforglemmelig...;0)Denne helgen er det duket for interiørmessa på Lillestrøm, og til uka er det Danmark som står for tur...Jeg gleder meg MASSE!! Da skal vi kose oss, spise masse god mat, drikke masse god...eh...drikke, og shoppe. Og selvsagt skal vi sørge for å plukke masse fine varer til butikken...
Det er deilig å være norsk...i Danmark;0)
Ha en strålende helg, alle sammen. Kanskje vi sees på Lillestrøm?
Husk også å få med dere nummer 2/10 av Jean d'Arc Living Magasinet, som du kan få kjøpt hos oss fra 26. februar. Alle dagens bilder er hentet fra dette nummeret.
De neste 6 nummerne kommer ut 15. april, 28. mai, 9. juli, 20. aug, 8. okt, og 19. november.
Klem fra Cathrine.

2 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei Tyra...
Her tror jeg at jeg ikke har vært før! - utrolig mye flott og inspirerende du har på bloggen din. Her kommer jeg definitivt tilbake. Jeg la deg til på bloggrollen min, håper det går greit :) ønsker deg en fortsatt fin fin kveld videre. Klem fra Mette

Modern Country sa...

Hei Chatrine, håper du overlevde messa! Og det var vel vanskelig og begrense seg. Fy så mye fint det alltid er og se. Så herlig med tur til Danmark, ja det er et deilig sted. Det føles som et lite "fransk" bondeland.

Gleder meg også til neste nummer, litt skrekkblandet fryd er vel det den riktige beskrivelsen. Bilde nr. 2 har jeg tatt, ojoj spennende det skal bli og se hele reportasjen.

Aina